Anunţul începutului de an vine de la Spitalul de Recuperare Brădet postat pe “posturi.gov.ro”:

“Spitalul de Recuperare Brădet, comuna Brăduleţ, judeţul Argeş, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat II, conducător auto, cod C.O.R. 832201, nivel de studii generale, situat la poziția 30 în statul de funcții al unității spitalicești”.

Pe lângă condiţiile specifice ocupării postului scos la concurs: permis auto categoria B, cazier, aviz psihologic şi o vechime de 6 ani în domeniu, conducerea unităţii medicale solicită ca cel care vrea să ajungă şofer la Spitalul de Recuperare Brădet să aibă şi “experienţă de minim 3 ani activitate în domeniul reţelelor de cablu, internet şi tv”.

Surse din cadrul spitalului susţin că cerinţa de “minim 3 ani activitate în domeniul reţelelor de cablu, internet şi tv” pare cel puţin bizară – în condiţiile în care postul scos la concurs este clar: conducător auto, cod C.O.R. 832201, cu normă întreagă, iar în fişa postului nu apare nicio referire legată de atribuţii în domeniul reţelelor de cablu, internet şi tv.

Concursul se va organiza conform următorului calendar:

• 09 ianuarie 2020, ora 14.00: data limită pentru depunerea dosarelor;
• 17 ianuarie 2020, ora 10.00: proba scrisă;
• 22 ianuarie 2020, ora 10.00: proba practică;
• 28 ianuarie 2020, ora 10.00: proba interviu.

În linkul de mai jos se află anunţul integral postat pe site-ul posturi.gov.ro – portalul unde sunt publicate toate posturile vacante în administrația publică.

http://posturi.gov.ro/post/muncitor-calificat-ii-conducator-auto-spitalul-de-recuperare-bradet-comuna-bradulet-judetul-arges/

Comments

comments