Specialiştii de la Agro Chim te învaţă cum să scapi de căpuşe. Cum le identifici şi combaţi

0
1103

Temperaturile ridicate din perioada primăverii favorizează apariţia unor paraziţi foarte periculoşi pentru sănătatea ta: căpuşele.
Pentru a-ţi proteja grădina de căpuşe şi implicit pentru a-ţi proteja propriul organism, dar şi animalele de companie este indicat să iei câteva măsuri de prevenire sau de combatere a căpuşelor.

Locurile predilecte din curte şi gradină unde se pot adăposti căpuşele sunt: perimetrul gazonului, mai ales în zonele unde este marginit de gard viu, arbuşti sau arbori cu coroana bogată, pe lânăa ziduri de piatră, bolovani ornamentali, marginea iazurilor, palcurile de arbori şi arbuşti.

Perioada optimă, care să asigure o eficienţă maximă operaţiei, o reprezintă sfârşitul primăverii –・începutul verii. De regulă este suficientă o singură pulverizare de insecticide în cursul unei dezinsecţii.
Nu este necesar ca substanţele acaricide să fie aplicate pe întreaga suprafaţă a grădinii sau curţii. Vor fi vizate şi dezinsectizate temeinic locurile preferate de căpuse: perimetrul gazonului, pâlcuri de arbuşti, gardul viu, accesoriile de decor etc.

Pentru a afla cum să protejezi grădina de căpuşe treceţi cu încredere pragul celor două magazile ale AGRO CHIM situate în Piteşti: pe strada Crinului, nr. 10 (lângă izvorul din Piaţa Ceair) şi în curtea Complexului John.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here