Sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 20.00, la Complexul Sportiv CSN Bascov-Budeasa va avea loc prima ediție a galei de K1, South Fighting-,,Aici lupți, nu te PITEȘTI!”・

În cadrul evenimentului, care este organizat de către Kombat Academy, în colaborare cu Centrul Național Sportiv Bascov-Budeasa, vor avea loc 12 meciuri, la diferite categorii de greutate. În cadrul galelor South Fighting se dorește promovarea noilor talente în kick-boxing. Prin această primă ediție, organizată exclusiv cu resurse locale, se dorește promovarea acestui sport care, la nivel național, are o priză tot mai mare.

Printre cluburile participante se numără Respect Gym Găești, Respect Gym București, Fight Arena, Fudoshin Pitești, Kombat Club Pitești și sportivi din lotul național de Kempo.

Printre combatanți se vor afla Claudiu Tudose (Kombat Club Pitești), Robert Stoica (Respect Gym Găești), Călin Petrișor (Respect Gym Găești), Raluca Georgiana (Respect Gym Găești), Monica Bălășoiu (Kimbat Club Pitești). De asemenea, în sală vor fi prezenți mulți invitați speciali.

Accesul publicului în sală se va face de la ora 19.00. Prețul biletului este de 20 de lei/persoană-tribune și 50 lei/persoană-mesele VIP. Biletele se pot procura de la CSN Bascov, de la recepția hotelului, de la sediul Kombat Pitești (Piața Traian, nr. 3 sau numărul de telefon 0743.839.611) și de la intrarea în sala evenimentului, în seara competiției.

Comments

comments