ACCIDENT RUTIER NESOLUŢIONAT În primăvara lui 2012, patronul restaurantului „Magic” din Piteşti, Ion Glonţ, l-a accidentat mortal pe tatăl fostului deputat PDL, Sorin Pandele. Fostul parlamentar nu vrea să-şi răzbune tatăl, dar spune că nu înţelege de ce, după un an şi jumătate, nu s-a dat încă nicio soluţie în dosarul privind moartea părintelui său. În urmă cu aproape un an şi jumătate, tatăl fostului deputat PDL Sorin Pandele şi-a pierdut viaţa într-un tragic accident rutier.

În vârstă de 82 de ani, Marin Pandele nu s-a asigurat la traversarea străzii „Sergent sanitar Elena Chiriţă” din Piteşti, fiind lovit de o Toyota, care l-a agăţat şi l-a doborât la pământ, izbindu-l cu capul de asfalt. Bătrânul a murit la scurt timp după sosirea Ambulanţei la locul accidentului. Cel care l-a lovit a fost Ion Glonţ, patronul restaurantului „Magic” din Piteşti, care a susţinut, la data producerii accidentului, că nu l-a observat pe bătrân, mai ales că locul pe unde acesta a traversat nu era prevăzut cu trecere de pietoni. Deşi a fost copleşit de durere, Sorin Pandele – deputat PDL la acea vreme – nu a avut nicio pretenţie la adresa patronului de la „Magic”, declarând că şi el este şofer şi că oricui i se poate întâmpla un astfel de eveniment nefericit. Pandele a mai spus că singurii în măsură să stabilească dacă Ion Glonţ se face vinovat de moartea tatălui său sunt poliţiştii. Chiar dacă nu a dorit ca patronul de la „Magic” să fie condamnat, fostul deputat este nemulţumit acum că în dosarul privind moartea tatălui său nu s-a dat nicio soluţie, la un an şi jumătate de la producerea nefericitului accident, fie chiar şi neînceperea urmăririi penale împotriva lui Ion Glonţ.
„Eu nu l-am mai văzut din momentul producerii accidentului pe domnul Glonţ. Doamne fereşte, nu cer să fie condamnat, dar o soluţie trebuie dată în acel dosar, mai ales că vorbim de moartea unui om. Nici la înmormântare nu a venit, nu a venit să ne întrebe dacă avem nevoie de ceva şi nici măcar nu a trimis o coroană! Un comportament destul de ciudat din partea domnului Ion Glonţ, dacă ţin cont şi de faptul că i-am explicat că am înţeles situaţia şi că putea fi oricine în locul lui. Sincer, nu înţeleg de ce durează atât de mult soluţionarea acestui dosar? Aştept să se termine vacanţa judecătorească şi voi merge în audienţă la Parchet ca să văd ce se întâmplă pentru că, totuşi, mi se pare că durează prea mult timp ca să se clarifice acest dosar…”, ne-a declarat Sorin Pandele.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI