Sonimpex Topoloveni, fabrica unde se produce magiunul de Topoloveni, singurul producător român de la seminarul Comisiei Europene dedicat Indicației Geografice Protejate

Sonimpex Topoloveni, fabrica unde este produs magiunul de Topoloveni, administrată de Bibiana Stanciulov a fost singurul producător român invitat de Comisia Europeană la evenimentul dedicat produselor cu Indicație Geografică, organizat la Pavilionul Uniunii Europene de la Centrul Expozițional din Milano, Italia.

Sonimpex Topoloveni a participat ca producător al Magiunului de prune Topoloveni, singurul produs din România care a primit recunoașterea autenticității, tradiționalității și calității la nivel European prin certificarea Indicație Geografică Protejată acordată în anul 2011. La evenimentul de la Milano, Magiunul de prune Topoloveni a pus România pe harta calității, în contextul discuțiilor despre importanța Indicatiei Geografice a unui produs într-o lume globalizată. La eveniment au participat înalți oficiali ai Comisie Europene și producători din peste 40 de țări, atât membre UE cât și din afară Uniunii.

Magiunul de prune Topoloveni este multiplu premiat „Superior Taste Award” de către Institutului pentru Gust și Calitate Bruxelles, Ambassador of the „Romanian traditional taste”. Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% românesc, 100%natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanți, fără gluten.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here