Deşi rămas fără echipă, pilotul piteştean Vali Porcişteanu va fi prezent, totuşi, la prima etapă a Campionatului Naţional de Raliuri, ce se va desfăşura la Braşov.

Cu o maşină închiriată! ”Raliul Brasovului 2014 a sosit… Multumita gestului facut de Dutescu Mihnea, echipajul Vali Porcisteanu / Dan Dobre nu va absenta de la prima etapa a Campionatului National de Raliuri. Ma bucur ca voi fi prezent la startul supranumitului “raliu de casa” de la Brasov, acolo unde am obtinut cele mai multe victorii de etapa din cariera. Chiar daca de aceasta data nu vom fi angrenati in lupta pentru primele locuri ale clasamentului general, sunt sigur ca senzatiile pe care le vom trai la bordul Clio-ului R3 Maxi Evo (model eligibil la clasa 2 roti motrice) ne vor garanta un minunat weekend competitional, de care vreau sa profit la maxim alaturi de copilotul meu Dan. Multumesc deasemenea apropiatilor si tuturor celor care fac posibila participarea noastra la aceasta etapa inaugurala a sezonului 2014″, a scris Vali Porcisteanu pe pagina sa de facebook.
„Am reuşit să fac rost de o maşină, dar este doar pentru a concura la această etapă. Probabil că la clasa două roţi motrice sper să îi fac praf pe toţi, dar nu se poate compara cu senzaţia de a concura în întreg campionatul. Este soluţia de compromis pentru această etapă, apoi vom mai vedea. Va fi foarte greu pentru mine să stau departe de această lume, dar se pare că nu am de ales în acest moment“, ne-a declarat Valentin Porcişteanu.
Reamintim că Porcişteanu a fost înclocuit de echipa sa,  BCR Leasing RT, cu Gergo Szabo, ca urmare a faptului că pilotul piteştean nu a reuşit să contribuie financiar la cheltuielile echipei, aşa cum i se ceruse. Sportivul ar fi avut nevoie de o maşină competitivă, dar şi de un buget de minimum 100.000 de euro, pentru a se putea bate de la egal la egal cu Francois Delcour, campionul din ultimele două sezoane.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI