Șofer Publitrans, prins băut la volan de polițiștii piteșteni. Marți, 18 februarie, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Pitești au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicate autovehicule destinate transportului rutier public de mărfuri şi persoane.

Au fost verificate aproape 50 de autovehicule destinate transportului public de persoane şi peste 30 de autovehicule destinate transportului public de mărfuri. În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 40 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 10.180 de lei, totodată fiind aplicate măsurile complementare de reţinere a două permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce, precum şi de reţinere a două certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe B.V., de 55 de ani, din Piteşti, care conducea un autobuz pe raza municipiului Piteşti, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului. Șoferul a fost oprit de polițiști când ieșea cu autobuzul din curtea societății, urmând să intre pe traseu.

De asemenea, poliţiştii Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe R.D., de 53 de ani, din Suseni, care conducea o autoutilitară de transport marfă pe strada Principală din Bradu, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului.

Cei doi au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 1305 lei fiecare, conform OUG 195/2002R, totodată fiind aplicată măsura complementară a reţinerii permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Comments

comments