Smiley dă start la karaoke: îşi invită cei mai talentaţi fani să cânte cu el în concert. Pe 12 noiembrie va fi la Piteşti

Smiley da startul unei noi provocari fanilor sai in primul Turneu National care va avea loc in perioada 29 octombrie –€ 18 noiembrie in 10 orase din Romania.

Fanii artistului sunt invitati sa faca o versiune karaoke pentru una dintre piesele de pe albumul “€Confesiune”€ să se filmeze si sa incarce videoul pe contul personal de Facebook, cu hashtag #KaraokeTurneuConfesiune si tag la pagina oficiala de Facebook a artistului, pana pe 20 octombrie.

Primii 10 concurenti care vor strange cele mai multe like-uri la postarile cu propriile variante de karaoke, vor urca pe scena si vor canta impreuna cu Smiley la unul dintre concertele din cadrul Turneului National „Confesiune”.

In plus, fanii selectati la karaoke vor primi ca premii obiecte vestimentare din colectia Smiley disponibila pe www.hastore.ro, precum geaca „€Flori de plastic” sau „€Ce ma fac cu tine de azi”€  sau bluza „Îndragostit”. Pentru a putea participa la provocarea lansata de Smiley, fanii trebuie sa aiba minim 16 ani impliniti.

Variantele karaoke ale pieselor de pe albumul Confesiune pot fi gasite pe canalul de YouTube al artistului.

“€M-am gandit ca in fiecare oras in care ajungem sa avem un invitat special, alaturi de care sa cantam una dintre piesele pe albumul “€Confesiune”€. Avem deja variantele pieselor pentru karaoke, nu va ramane decat sa va aratati talentul!10 oameni talentati vor urca cu mine pe scena. Hai sa facem un show tare impreuna!”€ explica Smiley.

Turneul National Confesiune va incepe pe 29 octombrie, la Galati si va continua pe 30 Octombrie 2018 la Iași la Sala Sporturilor, 31 Octombrie 2018 la Bacău, la Teatrul de vara “Radu Beligan”. 5 Noiembrie 2018 la Brașov, la Sala Sporturilor, 7 Noiembrie 2018, la Cluj-Napoca la Sala Polivalentă, 12 Noiembrie 2018, la Pitești la Casa de Cultură a Sindicatelor, 13 Noiembrie 2018 la Craiova la Sala Polivalentă, 14 Noiembrie 2018 la Târgu-Jiu in Sala Sporturilor,15 Noiembrie 2018 la Timișoara, in Sala Sporturilor “Olimpia” si se incheie pe 18 Noiembrie 2018, la Constanța, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Organizatorii turneului national Confesiune sunt HaHaHa Production si Sublime Romania, una dintre cele mai mari agentii de profil din industria muzicala din Romania, iar partenerul principal al turneului este Kaufland.

Kaufland România susține concertul Smiley pentru că spiritul fresh, mereu tânăr al artistului se îmbină armonios cu viziunea companiei, cu dorința de a se reinventa și de a rămâne, totodată, un punct de referință în viața românilor. Bucuria din cântecele și versurile lui Smiley sunt într-un acord perfect cu misiunea Kaufland România – aceea de a fi o prezență pozitivă în viața de zi cu zi a românilor, în demersul de a face din orice săptămână – o saptamana buna.

Biletele sunt disponibile pe https://www.iabilet.ro/tag/Turneu-Smiley-Confesiune si pe https://bilete.smiley.ro/

Mai multe informații despre artistul Smiley și despre proiectele lui se pot găsi pe: www.smiley.ro, https://www.youtube.com/playlist?list=PL0WdoD9n2Xa19yvUtJEMEYp-NRDpZTth1,www.facebook.com/smileyonline/, www.instagram.com/smiley_omul/, twitter.com/smiley_omul(@smiley_omul), www.hahahaproduction.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here