„Slide in Skates” Contest – concurs de skating, în acest weekend, la Pitești!

Sâmbătă, 12 august, Parcul Ștrand va fi cuprins de energia pasionaților de skate și BMX, skatepark-ul urmând a fi locul unde se va desfășura, timp de șase ore, un eveniment în premieră pentru orașul nostru: concursul „Slide in Skates”.
Evenimentul este organizat de către Asociația „Acționăm. Dăruim. Educăm.”, cu sprijinul Primăriei Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești și Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului.
ℹ️ Concursul va avea loc în intervalul orar 11:00 – 19:30 și va fi organizat pe două categorii: skate și BMX. Participanții sunt pasionați de skating din toată țara, cu vârste între 12 și 35 de ani, care vor concura pe una din cele două secțiuni: junior sau senior. Organizatorii dau posibilitatea tuturor celor care încă nu au reușit să se înscrie să o facă și în ziua concursului, chiar de la intrare: pun la dispoziția doritorilor un link pe pagina de instagram a asociației – @ade_pitesti – unde aceștia vor completa datele și vor putea participa la competiție.
🚲Copiii și adolescenții pasionați de biciclete vor putea să descopere și să învețe multe lucruri interesante și utile despre acestea, în cadrul Atelierului de BMX – un workshop interactiv organizat de BMX MBT RO.

🆒După încheierea competiției, publicul se va bucura de un show inedit – skating și BMX – oferit de invitați speciali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.