Deși a trecut o lună și o săptămână de când a fost ales primar al localității Stolnici, Sevastian Pupăză (PSD) nu a putut depune jurământul de credință, deoarece unul dintre contracandidații săi de la PNL a reclamat în instanță faptul că nu au fost organizate două tururi de scrutin.

„Marius Gălățeanu a reclamat că nu sunt două tururi de scrutin. Problema nu știu unde e, că așa s-a procedat la nivel de țară. Și dacă ar fi fost să fie organizate mai multe tururi de scrutin, la Stolnici nu se punea problema să nu fiu eu ales din primul. Am obținut 65% din voturi. Mai exact, pe mine m-au votat 811 cetățeni, iar pe dumnealui doar 176. Știu că își dorește să fie primar, pentru că de trei mandate consecutiv tot candidează împotriva mea, numai că mereu am câștigat la o mare diferență de voturi în fața acestuia. Când o să vreau să renunț, o să sprijin un tânăr și domnul Gălățeanu tot nu o sa fie la cârma comunei”・ a declarat Sevastian Pupăză.

Reprezentanții Prefecturii Argeș au precizat: „Așa cum e și cazul primarului de la Stolnici, orice primar nou ales poate fi contestat în termen de 30 de zile. Împotriva edilului din Stolnici a fost depusă o contestație din partea unui contracandidat PNL, care este îregistrată la Judecătoria Costești. Pe 23 iulie expiră termenul, iar abia atunci domnul Pupăză o să-și poată depune jurământul.”

Sevastian Pupăză Roșu a obținut pe 5 iunie al cincelea mandat de primar al localității Stolnici, din partea PSD.

Comments

comments