Ambiţie, determinare, principii şi corectitudine. Acestea sunt cărţile pe care a mizat Simona Bucura – Oprescu, fosta vicepreşedintă a Consiliului Judeţean, în momentul în care a decis să îşi asume candidatura la funcţia de deputat pe Colegiul Mioveni. Prin atitudinea sa fermă, Simona şi-a câştigat astfel nu numai respectul, dar şi susţinerea colegilor de partid. Astfel că, în şedinţa Comitetului Executiv în care s-a discutat problema candidatului PSD pe colegiul de deputaţi Mioveni, scorul obţinut în lupta cu actualul deputat, Ion Burnei, a fost unul zdrobitor: 97 de voturi pentru Simona, doar 21 pentru Burnei.

Decizia de la nivelul Comitetului Executiv a confirmat astfel rezultatul unui miniscrutin din Colegiul Mioveni, unde primarii comunelor şi ceilalţi decidenţi votaseră tot în favoarea ei, scorul fiind de 42 la 29, dovadă că până şi cei care au caracterizat iniţial atitudinea ei ca fiind rebelă şi exagerată au ajuns să îi dea dreptate şi să îi recunoască valoarea.
Poziţia sa fermă i-a atras însă susţinători şi din rândul electoratului, astfel că Simona Bucura este creditată acum de sondaje nu doar cu şansa de a închide colegiul, adică de a obţine peste 51%, ci de a se clasa pe primul loc în rândul parlamentarilor de Argeş cu cel mai mare număr de voturi obţinut în urma scrutinului din 9 decembrie. Pe lângă această performanţă, pe care cu siguranţă Simona o va atinge, lidera generaţiei tinere din politica argeşeană va mai bate şi un alt record: va fi prima femeie – deputat, originară din Argeş.
Pentru a înţelege şi mai bine problemele cu care se confruntă cetăţenii, Simona Bucura – Oprescu şi-a stabilit deja un program de audienţe la Mioveni, în fiecare sâmbătă, la sediul PSD.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI