Sfaturi de la specialiştii în hair style: Valentin Sandu şi Vladimir Stoica

0
843

Așa cum am promis cititorilor noștri, am revenit cu un materal interesant, la început de an, împărtășind impresii și noi recomandări în materie de hair style, având doi stiliști față în față: Vladimir Stoica și Valentin Sandu.

Dacă pe Valentin l-am avut alaturi de noi si cu alte ocazii, impartasindu-ne cate ceva din cunostintele sale, pe Vladimir il descoperim acum. Tânărul a moştenit talentul si pasiunea pentru hair style de la mama sa, coafeză de meserie, cu ani de experienţă în spate. Vladimir a început înca din liceu sa tundă, la nivelul de invatacel. Prima specializare a făcut-o la Blondi Hair Academy, una dintre cele mai bine cotate din România. Apoi, a fost ucenicul trainerului Iulian Neculai, unul dintre cei mai bine cotati hair-stilisti din tara, unde a şi învăţat meserie,.
Vladimir s-a intros de curand  din Londra, unde a participat  la un seminar by Tony & Guy. Trainer la trei branduri şi cel mai tânăr hair stylist care a ţinut două seminarii la branduri diferite, Vladimir este un profesionist.

Sfaturi de la specialiştii în domeniu Valentin Sandu şi Vladimir Stoica

Vladimir Stoica: „predomină culorile intense, vibrante, precum roşu tițian, dar şi blondul cenuşiu sau perlat se află printre culorile acestui an. Ca tunsori se poartă formele geometrice destul de accentuate, tunsorile scurte şi, surprinzător, faţă de anii precedenţi, nu se mai poartă şuviţele. Ca şi coafuri, predomină buclele lejere şi împletiturile, adică naturaleţea, fără coafuri încărcate”.
Valentin Sandu: „bineînţeles, în ceea ce priveşte vopsitul şi combinarea de culori, nu recomandăm ca acest lucru să se facă acasă. Iar în ceea ce priveşte tunsorile, suntem deschişi şi comunicativi cu toti clientii nostri, indiferent ca sunt femei sau barbati; trebuie sa fim intr-o permanenta colaborare cu acestia”.
Diagnoza este destul de importanta, stabilind impreuna cu clientii toate detaliile de culise, legate de profesia acestora, de statutul social, de fizionomia fiecarei persoane. Nu este idicat sa luam o decizie cu privire la culoare sau tunsoare/coafura doar din perspectiva noastra, ca si hair stilisti, trebuie sa convingem clientul ca ceea ce vom executa este alegerea cea mai buna si ca il avantajeaza. Deşi sunt anumite tendinţe extravagante  în acest an, asta nu înseamnă că vom fi radicali cu părul acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here