În urma scandalului sexual în care a fost implicat, Florin Tecău a intrat astfel într-un club „select” unde e „coleg” cu fostul preşedinte american Bill Clinton, cu fostul premier italian Silvio Berlusconi, cu directorul FMI – Dominique Stauss Kan, cu europarlamentarul PSD – Corina Creţu, cu fostul preşedinte al României Emil Constantinescu şi chiar cu Patriarhul Daniel.
Săptămâna trecută, în peisajul mediatico – politico – administrativ argeşean a fost detonată bomba care a declanşat ceea ce poate fi, încă de pe acum, scandalul anului, un adevărat sex-gate: conversaţiile erotice ale preşedintelui CJ, Florin Tecău, cu o necunoscută „agăţată” pe Facebook. Pentru că e vorba de Florin Tecău, cel mai puternic om al judeţului, şocul a fost unul extrem de mare, astfel că multă lume încă mai are gura căscată şi acum, la mai bine de o săptămână de la marile dezvăluiri. Timp în care s-au făcut speculaţii peste speculaţii, iar adversarii şi-au făcut planuri cum să îi ia locul. Prin astfel de sex-gate-uri au trecut şi unii dintre cei mai puternici lideri ai planetei, mulţi dintre ei rămânând în funcţii.

Biroul Oval, cuibuşorul de nebunii al fostului Preşedinte al SUA
Bill Clinton, fostul preşedinte american, a avut o relaţie „pe bune”, cât se poate de reală, nu virtuală, ca Tecău, cu stagiara sa, de acum celebra Monica Lewinsky. În ce priveşte limbajul şi alte chestii de genul „de te-aş prinde ce ţi-aş face”, Tecău a fost mic copil pe lângă Bill… Aventura lui Bill Clinton cu Monica Lewinsky a început când fosta asistentă de la Casa Albă avea 22 de ani şi a fost făcută publică în anul 1997. La ceva ani după aceea, ea a scos chiar şi un volum, în care a descris aventura sa cu Bill Clinton. În respectivul volum apăreau scrisori de dragoste pe care Monica i le-a trimis fostului Preşedinte şi dovezi că Bill Clinton i-a propus să facă sex în trei, detalii despre viaţa intimă a lui Clinton cu soţia sa, Hillary, modul în care glumea acesta fiindcă nu avea parte de sex acasă şi apetitul fostului Preşedinte american pentru jucării sexuale şi orgii. Scandalul Monica Lewinski a fost considerat de către presa americană „pata neagră” din viaţa lui Bill Clinton. La sfârşitul anului 1997, revista “Newsweek” a intrat în posesia unei înregistrări audio din care reieşea că stagiara şi apoi funcţionara la Casa Albă, Monica Lewinski, a avut o relaţie „nepotrivită” cu fostul preşedinte. Chiar dacă la vremea respectivă lui Clinton i s-a cerut demisia, preşedintele a respins orice acuzaţie şi nu a cedat scaunul de la Casa Albă. A recunoscut relaţia ulterior, iar întreaga poveste este descrisă şi în cartea sa autobiografică „Viaţa mea” ca un episod întunecat, o greşeală imensă.

Palatul Élysée, martor la prima relaţie neoficială a unui preşedinte francez
Francezilor li s-a dus faima că ştiu să iubească şi nu se împiedică în chestii precum actele oficiale, divorţuri sau căsătorii pe hârtie. Seria fost deschisă de Nicolas Sarkozi, care a instalat-o la Palatul Elysee pe Carla Bruni, un faimos fotomodel pe care lumea o cunoştea mai bine dezbrăcată, cu care a început o relaţie când era deja preşedinte al Franţei. Cei doi s-au căsătorit în timpul mandatului, însă succesorul său, François Hollande, nu a binevoit să facă acest lucru când a ajuns preşedinte. Astfel că francezii puritani s-au văzut nevoiţi să accepte, în loc de „prima doamnă” a ţării, pe „prima prietenă”, sau partenera preşedintelui, cum era numită jurnalista Valérie Trierweiler. Pentru prima dată în istorie, Palatul Elisse a cunoscut o relaţie nelegitimă. Opinia publică s-a scandalizat serios când actualul preşedintele a fost acuzat că, în timp ce iubita îl aştepta la palat, el avea o relaţie extra-conjugală cu o actriţă, la care mergea pe scuter, însoţit de gărzile de corp plătite din bani publici. Însă scandalul nu a avut niciun fel de efect, nici legal, nici moral, nici electoral, astfel că Hollande a fost chiar reales preşedinte al Franţei.

Europarlamentarul PSD Corina Creţu, amor adolescentin cu Colin Powell
Numele Corinei Creţu a apărut şi într-un scandal sexual după ce căsuţa de e-mail a lui Colin Powell, fostul secretar de stat american, conducător al armatei americane în ofensiva irakiană, a fost spartă de un hacker care a postat apoi mai multe mesaje. În aceste e-mailuri, Creţu îl numea pe Powell, „dragostea vieţii mele”. Te-am iubit prea mult, prea mulţi ani. TU ai fost cea mai mare iubire a vieţii mele…”, i-a scris ea pe 14 noiembrie 2011, potrivit publicaţiei New York Daily News. Însă oficialul american a negat relaţia sentimentală, deşi a acceptat că au fost „prieteni”. Şi, totuşi, românca noastră îi scria: „Nu am crezut că la (vârsta de) 43 (de ani) pot să plâng atât de mult pentru un bărbat, ca o adolescentă….”.

Berlusconi, criticat pentru bunga-bunga, condamnat, însă, pentru fraudă
Dintre mai-marii lumii, premierul italian Silvio Berlusconi a fost cel mai des implicat în scandaluri amoroase. Seria a fost deschisă de dezvăluirea relaţiei sale cu o tânără de origine marocană, Ruby, fostul premier fiind cercetat pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră. Apoi, publicaţiile din întreaga lume s-au întrecut în a scoate la lumină detalii şi mărturii scabroase despre orgiile pe care acesta le făcea în vilele sale, unde veneau tinere lipsite de inhibiţii. A rămas celebru pentru Bunga-Bunga, considerat a fi un fel de ritual erotic, pe care l-a învăţat de la Muammar Gaddafi, dictatorul libian. Însă Berlusconi, Il Cavaliere, cum era numit, nu a avut de suferit de pe urma scandalurilor sexuale, el fiind arestat acum pentru…fraudă!

Fostul şef al FMI, acuzat de agresiuni sexuale
Nu la fel de mult noroc a avut însă Dominique Strauss Kahn, fost şef al FMI şi posibil candidat la prezidenţiale din Franţa, poziţii în care a ajuns deşi se ştia bine că e un adevărat fustangiu. Pe el, soţia l-a părăsit nu după numeroasele aventuri extraconjugale, ci după ce mai multe femei au declarat că a depăşit limita şi a trecut la agresiuni sexuale, adică fapte incriminate penal, nu moral. Pentru prima dată, DSK a fost arestat când o menajeră dintr-un hotel american l-a acuzat de viol. Deşi a scăpat, pe motive tehnice, de acea acuzaţie, nu a mai reuşit acelaşi lucru şi cu restul acuzaţiilor de acest fel şi de abia atunci a fost nevoit să iasă din prin plan.

Patriarhul Daniel, un copil din flori?
Un alt caz de sex-gate din România este chiar cel al Patriarhului Daniel, suspectat, şi cu oarece dovezi împotrivă, cum că ar avea un copil, deşi statutul său de om al Bisericii, călugăr, nu i-ar permite. Presupusa sa fiică locuieşte chiar în Argeş, la Godeni, mama sa, în acte, fiind sora patriarhului. Însă, în realitate, se pare că mama sa biologică ar fi o tânără despre care acum nu se mai ştie nimic, de care tânărul profesor de teologie Dan Ilie Ciobotea (abia intrat în monahie sub numele de Daniel) s-a îndrăgostit când se pregătea să plece ca lector la Institutul Ecumenic de la Bossey, în Elveţia, în 1978. Din iubirea celor doi s-a născut tânăra, care locuieşte acum în Argeş.

Ana Birchall
Multă vreme şi numele politicianului PSD Ana Birchall a stăruit într-un scandal sexual de proporţii, intens disecat de presă în 2008, ceea ce s-a dovedit recent a fi, însă, cea mai amplă campanie de defăimare a unui politician. Bănuită a fi protagonista unui clip cu conţinut sexual apărut pe internet, şefa Departamentului de Educaţie publică şi Cercetare al PSD pe atunci, Ana Birchall a eşuat lamentabil în cursa pentru şefia Ministerului de Educaţie. În martie, Ana Birchall a câştigat procesul intentat jurnalistului care a inventat informaţia, care trebuie să plătească daune morale în valoare de 70.000 de euro.

Fostul şef al statului, Emil Constantinescu, a făcut şi el obiectul unui scandal sexual
Şi fostul preşedinte al României, Emil Constantinescu, a fost implicat într-o astfel de aventură. Extrem de mediatizată pe atunci, presupusa relaţie dintre el şi Rona Hartner i-a pătat imaginea cu cerneală albastră. În urmă cu vreo 10 ani, Rona Hartner, chemată la o întâlnire electorală a partidului Acţiunii Populare, i-a oferit acestuia cel mai provocator dans de care a avut parte în viaţa sa. Degeaba au încercat cei doi să dreagă busuiocul, chimia dintre ei a făcut să curgă râuri de cerneală.

Cristian Diaconescu
În luna mai, anul trecut, au apărut dezvăluirile legate şi de senatorul Cristian Diaconescu. Tânăra Elena Muşat, presupusa amantă, a povestit cu lux de amănunte cum a devenit, din consiliera fostului Ministru de Externe, amanta acestuia. Elena Muşat susţine că a avut o relaţie amoroasă cu şeful ei, Cristian Diaconescu, iar partidele de sex se petreceau chiar în casa mamei politicianului, pentru că în biroul din Kiseleff (sediul central al PSD), aceasta ar fi refuzat.

Alte scandaluri sexuale care au zguduit lumea politică
Aventurile avute de unele dintre cele mai importante personalităţi politice ale lumii cu fotomodele, actriţe, şefe de cabinet sau prostituate au făcut multă cerneală să curgă la momentul respectiv. Senatorul american Gary Hart, fost candidat la preşedinţia SUA, a fost exclus din politica naţională după ce presa a descoperit că acesta îşi înşela nevasta cu un fotomodel în vârstă de 29 de ani, Donna Rice.
La rândul său, fostul preşedinte francez Francois Mitterrand a uimit opinia publică prin cea de-a doua familie pe care a întreţinut-o chiar la Palatul Elysee. Din legătura sa extraconjugală cu Anne Pingeot, Mitterrand a avut o fiică, Mazarine Pingeot, născută în 1974, la Avignon. Subiectul, devenit ulterior motiv de dezbatere naţională, a fost cu atât mai spumos cu cât preşedintele găzduia cea de-a doua familie într-o anexă a Palatului Elysee.
Şi presa de scandal din Finlanda a dezvăluit pasiunea ciudată a ministrului Afacerilor Externe, care trimitea nenumărate SMS-uri unei stripteuze blonde şi voluptoase, în vârstă de 29 de ani. Ilkka Kanerva, 60 de ani, căsătorit şi cu copii, a mai fost în atenţia presei cu un subiect asemănător, când a trimis mesaje unor top-modele.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI