În perioada 29-30 mai 2020, va avea loc Sesiunea Științifică de Primăvară a Academiei Oamenilor de Știință din România, ce se va desfășura prin intermediul unei platforme online de videoconferință.

Organizată sub titulatura ”Tehnologii, produse și servicii inovative”, sesiunea va reuni specialiști care, timp de două zile, vor prezenta peste 30 de lucrări științifice și cercetări din domeniul energiei, mediului și al ingineriei.

Programul va inclus, printre altele, și o informare cu privire la admiterea celor două programe de master în domeniu care se desfășoară în Mioveni: Concepție și Management în Productică și, respectiv, Managementul Mediului și Dezvoltare Durabilă.

La eveniment vor participa reprezentanți ai Universității Politehnica din București, ai Academiei Oamenilor de Știință din România, studenți, profesori și oficialități locale din Mioveni.

Deschiderea oficială va avea loc vineri, 29 mai, de la ora 11.00, iar evenimentul este organizat în colaborare cu Universitatea Politehnică din București, Primăria Mioveni și Incertrans SA.

Comments

comments