Serviciul de Informaţii Externe angajează tineri pentru spionat pe Facebook

Serviciul de Informaţii Externe (SIE) derulează o campanie de recrutare online, adresată în special tinerilor.

Campania de recrutare online a fost lansata la inceputul lunii mai si este programata sa dureze doua luni. Pe site-ul SIE Agentia de Spionaj si pe pagina de Facebook special dedicata, toti cei interesati de un asemenea job sunt invitati sa isi testeze abilitatile prin intermediul unui joc online.

Testele sunt de trei tipuri: situational, de cultura generala si de inteligenta. Utilizatorul jocului alege un personaj dintre cele trei propuse si pleaca apoi intr-o misiune externa. La final i se solicita numele, varsta si adresa de email la care va primi rezultatele.

„A fi angajat al SIE inseamna sa-ti doresti sa fii cel mai bun. De ce sa ai doar un job, cand poti contribui la apararea intereselor natiunii tale? Vei face parte din prima linie de aparare si protejare a tarii tale, lucrand alaturi de oameni cu abilitati de excepție. Nu e nevoie sa stii arte martiale sau sa fi pozat in reviste de moda ca sa lucrezi la noi. E important sa fii intr-o forma fizica buna si s-o intretii. Dar mult mai important decat aspectul fizic este capacitatea de a te intelege cu oameni de orice categorie sociala si cu cele mai diverse tipuri de personalitate”, precizează SIE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here