Deşi toată clasa politică românească declară “Alegeri europarlamentare – fără dezinformări şi fără atacuri…”, mediul online este plin de ştiri false. Despre mediul de afaceri şi creşterea economică se promovează cele mai multe ştiri false, mai ales din partea partidelor din Opoziţei. Conform liderului PSD Argeş, senatorul Şerban Valeca: “Cei care propovăduiesc “apocalipsa” economică nu vor decât să sperie lumea, făcând un joc electoral bazat pe dezinformare și negare a realității”.

“Investitorii au încredere în guvernarea PSD, iar noi inițiative de anvergură demonstrează acest fapt. Acesta este atât efectul firesc al stabilității țării, cât și al creșterii economice și al mediului de afaceri bun care reprezintă reușite fundamentale ale actualei guvernări.

Astfel, beneficiind și de ajutor de stat din partea Guvernului României, Dacia va mări capacitatea de producție la Uzina din Mioveni, iar în acest context, tot mai multe firme străine deschid în apropiere de Pitești fabrici de componente auto, uzina de la Mioveni generând astfel efect multiplicator în economia Argeșului și nu numai.

De asemenea, șeful Ford Europa anunță lansarea în producție, la Craiova, a unui nou model de mașină care va duce afacerea americanilor din România la peste 5 miliarde de euro/an.

Şi un grup de companii belgiene cu afaceri de 1,8 miliarde de euro investește în capitalul unui firme românești cu performanțe în IT și robotică – creatoare a robotului DORA, unicat pe piața de HR, care îi ajută pe candidați să-și găsească loc de muncă prin intermediul Facebook.

Sunt doar câteva exemple care arată că mediul de afaceri este stabil și efervescent pe fondul măsurilor luate de Guvern. Cei care propovăduiesc “apocalipsa” economică nu vor decât să sperie lumea, făcând un joc electoral bazat pe dezinformare și negare a realității”, declară președintele PSD Argeș, Șerban Valeca – vicepreședinte al Senatului României.

Comments

comments