Senatorul Mihnea Costoiu a participat ca speaker la cea de-a 8-a ediție a Aerodays, cel mai mare eveniment din Europa în aviație, cercetare și inovare. Senatorul Mihnea Costoiu a participat marţi, 28 mai, ca speaker la cea de-a 8-a ediție a Aerodays, cel mai mare eveniment din Europa în aviație, cercetare și inovare.

Zilele Aeronauticii Europene este evenimentul continental de referință pentru efortul de cercetare și inovare în domeniul aviației – și o oportunitate specială pentru cooperare internațională.

Ieri am avut plăcerea să particip ca speaker la cea de-a 8-a ediție a Aerodays, cel mai mare eveniment din Europa în aviație, cercetare și inovare. Îi felicit pe toți reprezentanții din domeniul cercetării, cât și pe cei din domeniul aeronautic (printre care agențiile spațiale canadiană, chineză, israeliană, NASA și altele) pentru prestația extraordinară pe care au livrat-o pe parcursul evenimentului. Zilele Aeronauticii Europene este evenimentul continental de referință pentru efortul de cercetare și inovare în domeniul aviației – și o oportunitate specială pentru cooperare internațională”, a declarat senatorul Mihnea Costoiu.

Conferinţa „TandemAEROdays 2019” este organizată sub egida Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Aerospațială „Elie Carafoli” –INCAS, aflat în coordonarea Ministerului Cercetării şi Inovării, de Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI), din partea României, și de Centrul Aerospațial German (DLR) și Asociația Germană a Industriilor Aerospațiale (BDLI).

Comments

comments