Directorul Misiunii de Cercetare Aeronautică (ARMD) al NASA vizitează UPB

Directorul Misiunii de Cercetare Aeronautică (ARMD) al NASA vizitează UPB. Directorul Misiunii de Cercetare Aeronautică (ARMD) al NASA, Dr. Jaiwon Shin, va vorbi astăzi în cadrul UPB despre ultimele inovații din domeniul aeronauticii și explorării spațiului.

Dr. Jaiwon Shin, administrator asociat al NASA – directoratul Misiunii de Cercetare Aeronautică (ARMD) vizitează Universitatea Politehnica din București, Facultatea de Inginerie Aerospațială și va susține o conferință pentru studenți și pentru personalul didactic și de cercetare.
Prestigiul profesional de care se bucură Dr. Jaiwon Shin face din această vizită una istorică pentru comunitatea academică a facultății, precum și a universității.

NASA aeronautics a contribuit timp de decenii la dezvoltarea aviației. Fiecare aeronavă comercială și fiecare centru de control de trafic din Statele Unite se bazează pe tehnologia NASA de eficiență a zborului și de menținere a siguranței aeronautice.

Cercetarea condusă de ARMD are un impact benefic direct asupra sistemului de transport aerian, asupra industriei aeronautice, asupra pasagerilor și afacerilor care utilizează aviația în fiecare zi. Cercetătorii, inginerii, programatorii, piloții de încercare, managerii și strategii care compun ARMD proiectează, construiesc și testează tehnologii avansate și fac aviația mult mai prietenoasă cu mediul, mențin siguranța într-un cer din ce în ce mai aglomerat și în ultimă instanță transformă felul în care zburăm.

Directorul Misiunii de Cercetare Aeronautică (ARMD) al NASA, domnul Dr. Jaiwon Shin, se află la Bucureşti cu ocazia “Zilelor Aeronauticii Europene (Aerodays), eveniment organizat de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Aerospațială „Elie Carafoli” AERODAYS 2019 – TandemAEROdays19.20.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here