Senator Ovidiu Puiu: Piteștiul intră în liga cea mare a orașelor europene inteligente

Azi, Primăria Pitești a organizat o masă rotundă și o sesiune de întrebări și răspunsuri pe tema managementului traficului în Pitești și a implementării sistemului de semaforizare adaptativ.

Prezent la dezbatere, senatorul Ovidiu Puiu este de părere că: “Piteștiul intră în liga cea mare a orașelor europene inteligente și asta trebuie să ne facă și mai mândri și mai implicați!

“Am participat astăzi, la invitația Primăriei Municipiului Pitești, la o dezbatere privind implementarea sistemului de management al traficului. Un concept modern, absolut indispensabil metropolelor care se dezvoltă și se confruntă cu creșterea exponențială a numărului de mașini și a traficului.

Trăind în secolul digital, nu ne putem imagina viitorul fără sisteme adaptive pentru controlul traficului, fără semaforizare inteligentă, monitorizare integrată a transportului, management automat al parcărilor ș.a.m.d.

Piteștiul intră în liga cea mare a orașelor europene inteligente și asta trebuie să ne facă și mai mândri și mai implicați! Felicitări organizatorilor și mult succes în faza de implementare!”. – a concluzionat senatorul Ovidiu Puiu.

 

1 COMENTARIU

  1. Frumoasa inițiativa.
    Da, orașul se modernizează și dl.Gentea chiar mișcă ceva în Pitești. Și repede…. Asta îmi place cel mai mult la el – rapiditatea, apoi curajul de a visa si a-si vedea visele de modernizare oraș realizate. Vezi Pitesti Arena, Piscina Olimpica, locuri de joaca copii moderne, stadionul care urmeaza si el, semaforizare moderna, îmbunătățirea arhitecturii de drum municipal, iluminatul public, amenajare alei, parcări, trotuare…. ….O idee: introduceti în priorități și anveloparea blocurilor centrale cu o imagine estetica pe Fortuna și toată zona, sau măcar o lavabila. Totul este șters, îmbătrânit și cu efect de bazar. Sa dispara publicitatile haotice de la Fortuna sus și cumva modificat felul de a face acolo comerț, ca e dizgratios de asa ceva în mijloc de oraș. Cred ca ar merge un Mall.

    Întrările în Pitești sunt faine. Toate, mai puțin cea dinspre Bascov și inlocuiti pancarda pe care scrie PITESTI ca e oribila, parca intri într-un sat.
    Un plan urbanistic local nu strica pentru ca este o reminiscența comunista regretabila, cu iz de talcioc sătesc. Si eliminați si comercianții de pepeni.Insistati pe brazi decotativi înalți sau panouri publicitare acolo unde nu puteți interveni din diverse motive independente de voi.
    Succes mai departe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.