Senator Dănuţ Bica: 523.000 lei pentru 5 unităţi şcolare din Argeş

Guvernul a aprobat o Hotărâre inițiată de ministra educației Ligia Deca și care a fost avizată favorabil de ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Adrian Ioan Veştea și de ministrul finanțelor, Marcel Boloș.

Senator PNL, Dănuţ Bica: «Prin aceasta, se aprobă repartizarea unor sume de bani pentru continuarea lucrărilor de amenajare a grupurilor sanitare și asigurarea de utilități a acestora la unitățile de învățământ preuniversitar de stat care au fost finanțate în anul 2022 și ale căror lucrări nu au fost realizate sau finalizate până la 31 decembrie 2022. Între acestea, se numără și Școala Gimnazială ”Constantin Brâncoveanu” din Ștefănești, județul Argeș cu o sumă de 143 mii lei.

De asemenea, s-a aprobat repartizarea unor sume de bani pentru finanțarea lucrărilor de amenajare a unor grupuri sanitare și asigurarea de utilități a acestora la unități de învățământ preuniversitar de stat care nu dispun de grupuri sanitare conforme. Între acestea se numără și Școala Gimnazială Șerboeni, comuna Buzoești, cu o sumă de 81 de mii lei, Școala Gimnazială Vulpești, comuna Buzoești, cu o sumă de 100 mii lei, Școala Gimnazială Glîmbocata, comuna Leordeni, cu o sumă de 143 mii lei și Școala Gimnazială Babaroaga, comuna Mozăceni, cu o sumă de 56 mii lei».

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.