Comuna Rociu, în sărbătoare!

A fost o zi plină azi la Rociu, acolo unde a fost sărbătorită Ziua Comunei! Duminică, 17 septembrie, pe terenul unde se organizează târgul săptămânal din localitate, au avut loc evenimentele prilejuite cu ocazia Zilei Comunei Rociu, eveniment care a reunit sute de săteni și de fii ai comunei, dar și personalități din administrație și din politică.

Manifestările atent pregătite de către primarul Victor Mihai Bălășoiu și echipa sa au inclus, pe lângă momente artistice pentru toate gusturile și pentru toate vârstele, și acordarea unor diplome de fidelitate pentru cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie, dar şi pentru tinerii din localitate care au devenit majori.

Gospodarii din Rociu, dar nu numai, au fost prezenți în număr mare la toate aceste evenimente reușite pregătite de către administrația comunei Rociu.

În mijlocul acestora s-a aflat, ca de fiecare dată, și o echipă a PSD Argeș condusă de către președintele Consiliului Județean și al PSD #Argeș, Ion Mînzînă.

Din echipa PSD au făcut parte senatorii Cristina Stocheci și Ovidiu Puiu, deputații Nicolae Georgescu, Aurel Bălăşoiu și Remus Mihalcea, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș Adrian Dumitru BUGHIU, primarii Ion Dumitru – Albota, Nicolae Pană – Coșești, Cornel Petrică – Rătești, Florin Dumitru – Teiu, Constantin Alexandru – Negrași, Ion Gârleanu- Bogați, Iulian Miu – Ungheni, viceprimarul Dani Stancu – Costești, directorul general adjunct DRDP București Eduard Dima, consilierii județeni Cristina Popa, Nicoleta Nicolescu, Monalisa Ioniță, Marius Pârvu, secretarii tehnici Andreea Călinescu Oner, Cristi Funie și Ghiorghe Vătășescu.

Felicitări primarului Victor Mihai Bălășoiu și echipei sale! La mulți ani, Rociu!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.