Într-o postare de pagina sa de Facebook, senatoarea PSD Cristina Stocheci consideră că Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, trebuie să plece după scandalul de la Spitalul de Ortopedie “Foişor”:

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, face gafă după gafă la conducerea ministeruluI și ar trebui să îşi prezinte demisia. Slaba pregătire a ministrului Sănătății mai ”lovește” încă o dată! În miez de noapte, pacienţii operaţi la Spitalul de Ortopedie “Foişor” sunt scoși în stradă! Iar cei programaţi la operaţie, trimişi acasă.

Ce face domnul Voiculescu în acest timp? Pasează vina în stânga și în dreapta, uitând că ordinul a fost avizat de Ministerul Sănătății, după ce a fost emis de șeful DSU, Raed Arafat. Tot circul, bâlbâiala şi bătaia de joc la adresa pacienţilor de la Spitalul Foişor au umplut paharul! Pacienții cu diferite boli nu mai pot fi ignoraţi şi daţi la o parte în detrimentul pacienţilor infectaţi cu COVID.

Sute de pacienți sunt evacuați noaptea din spital, haotic și inuman, ca să obțină locuri libere la ATI, deși guvernanții ne spun oficial că revenim la normalitate. România tocmai a trecut de un milion de infectați cu Covid și 25.000 de decese, iar pandemia pare scăpată de sub control. Semnalez de câteva luni bune derapajele, stângăciile şi atitudinea deplorabilă ale acestui ministru. Este clar pentru toată lumea că domnul Voiculescu este depăşit de situaţie! DEMISIA!”.

Comments

comments