Șeful Poliției Mioveni s-a pensionat! Mihalcea a primit o distincție din partea Primăriei

Aseară (joi seara) a avut loc ședința ordinară pe luna februarie a Consiliului Local Mioveni. Primarul Ion Georgescu i-a oferit o plachetă de onoare și o distincție comisarului șef Cristian Mihalcea, cel care a condus mai bine de 20 de ani Poliția Mioveni, cu ocazia pensionării.

”În deschiderea ședinței, în numele administrației orașului, în semn de mulțumire și apreciere pentru întreaga sa activitate profesională, desfășurată timp de 38 de ani, dintre care mai bine de 20 de ani la conducerea poliției orașului Mioveni, am oferit o plachetă de onoare și o distincție domnului comisar șef Cristian Mihalcea, cu ocazia pensionării. După o lungă carieră, îi urez proaspătului pensionar multă sănătate și să se bucure de liniște mult timp de acum înainte!”, transmite primarul Ion Georgescu.

În cadrul şedinței, Consiliul Local a aprobat o serie de proiecte de hotărâri, printre care studiul de audibilitate pentru Orașul Mioveni, indicatorii tehnico-economici pentru restaurarea și amenajarea ansamblului Bisericii Sf. Gheorghe, graficul de execuție a serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție în orașul Mioveni pentru anul 2022, planul de acțiune pentru Energia Durabilă și Climă al orașului Mioveni 2021-2030, închirierea unui spațiu din incinta Sălii Sporturilor Mioveni, pentru activități sportive, nominalizarea reprezentanților Consiliului Local al orașului Mioveni care să facă parte din Consiliul de administrație al Liceului Tehnologic ”Construcții de Mașini Mioveni” și al Grădiniței cu program normal ”Florile Soarelui” pentru perioada 2022-2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here