Consilierul prezidențial Dan Mihalache a fost fotografiat moțăind, în timp ce aștepta să se termine o întrevedere a lui Klaus Iohannis cu omologul său din Serbia. Marea enigmă este însă cine a transmis către presă aceste fotografii, evenimentul de acum trei luni fiind închis ziariștilor.

Consilierul prezidenţial Dan Mihalache l-a însoţit pe preşedintele Klaus Iohannis într-o vizită în Serbia, la jumătatea lunii iulie. A fost singura vizită externă în care preşedintele nu a luat şi presă. Ziarul „Click!“ a publicat ieri o fotografie în care Mihalache pare să fi aţipit chiar în timpul întâlnirii cu delegaţia ţării-gazdă.


„€Văd că prezenţa mea la Cotroceni deranjează foarte tare de vreme ce o dată pe săptămână se inventează câte o ştire care să mă pună într-o lumină defavorabilă. Poza este o manipulare ordinară. E vorba despre un moment în care delegaţia română astepta terminarea convorbirilor tête-à-tête dintre preşedintii Nikolic si Iohannis, convorbiri care au durat mai mult de o oră. De altfel, cine se uită la poză vede foarte clar că fiecare membru al delegaţiei îşi vedea de treaba lui. Unii se uitau pe telefon, alţii citeau documente. Mi-aş fi dorit eu să aţipesc, dar nu am această capacitate, din păcate“ a reacţionat Dan Mihalache pentru site-ul stiripesurse.ro. Potrivit Click!, poza a fost realizată de un membru al delegaţiei sârbe, însă Dan Mihalache este de altă părere. „Eu cred că partea sârbă se pretează la asemenea gesturi, mai degrabă e vorba de un binevoitor român“ a susţinut şeful Cancelariei Prezidenţiale.

Comments

comments