Șef nou la CAS Argeș: liberalul Cristian Mitrofan, de la Curtea de Argeș

Șef nou la CAS Argeș: liberalul Cristian Mitrofan, de la Curtea de Argeș. Începând de azi, Casa de Asigurari de Sănătate Argeș are un nou șef. Este vorba despre liberalul Cristian Mitrofan, de la Curtea de Argeș, numit la decizia președintelui PNL Argeș, Adrian Miuțescu.

Cristian Mitrofan a fost, 20 de ani, director al Casei de Cultură din Curtea de Argeș și, vreme de un mandat, viceprimar al municipiului în perioada primarului Nicuț. În paralel, Mitrofan s-a ocupat și cu administratrea mai multor baruri și restaurante din oraș.

La intrarea în politică a fost membru PSD, trecând apoi la PNL, apoi la ALDE, și din nou la PNL. Inițial, el fusese anunțat drept viitor candidat la fotoliul de primar al orașului Basarabilor la viitoarele alegeri locale. Însă, în ianuarie, în ședința partidului, s-a decis ca el să devină, prin numire, noul președinte-director general al CAS Argeș.

În funcția respectivă, Mitrofan îl înlocuiește pe doctorul Daniel Mușat, medicul-șef al Casei Argeș, care îndeplinea atribuțiile cu delegație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here