Începand de astazi, de la sediul C.A.S Arges, vor pleca 684 de cutii cu masti chirurgicale cu trei pliuri, cate 50 de masti (doua cutii) pentru fiecare medic de familie din judetul Arges, care se afla in relatie contractuala cu institutia.

Echipamentele, care vor asigura protectia medicilor si a personalului din cabinetele medicale, reprezinta o parte din donatia oferita de eMag in lupta impotriva raspandirii Covid.

Reglementarile legale instituite, la nivel national, care au intentia limitarii transmiterii infectiei cu SARS-COV-2, prevad, in cazul aparitiei unor semne de boala, contactarea telefonica a medicilor de familie. In cazul in care medicul de familie considera necesara o consultatie de specialitate si indruma pacientul catre ambulatoriul de specialitate, pe perioada starii de urgenta, nu mai este necesar biletul de trimitere.

“Speram sa continuam seria actiunilor de acest gen. Este o perioada in care va trebui sa ne ajutam reciproc” spune Presedintele – Director General CAS Arges, ec. Cristian Mitrofan.

Comments

comments