Şedinţă supriză mâine, la AJVPS Argeş. Istrătescu vrea, pe ultima sută de metri, să îşi asigure rămânerea în asociaţie. Şedinţă supriză mâine, la AJVPS Argeş, acesta fiind programată pentru ora 16.00. Este vorba despre Adunarea Generală, la care ar trebui să participe toţi vânătorii şi pescarii ce sunt membri ai asociaţiei cu acte în regulă, respectiv carnet vizat şi cotizaţia la zi.

Numai că, susţin unii dintre aceştia, nimeni nu i-a anunţat de acest lucru, şi nici nu au văzut publicat convocatorul în vreun ziar local, aşa cum prevede regulamentul. Mai mult, se pare că este vorba, de fapt, despre a doua convocare a Adunării Generale. În această situaţie, considerându-se că la prima şedinţă nu s-a întrunit cvorumul necesar pentru a fi statutară şi a se lua decizii, în şedinţa de mâine seară se va putea adopta orice hotârâre, indiferent câţi membri vor fi prezenţi.

Contactat telefonic, directorul AJVPS, Constantin Istrătescu, nu a dorit să dea detalii despre ordinea de zi a şedinţei programate, susţinând că nu este abilitat pentru acest lucru.

Potrivit unor informaţii neoficiale, mâine ar trebui ca, folosindu-se de aceste mici tertipuri procedurale, să se voteze înfiinţarea unor noi funcţii şi modificarea statutului. Scopul ar fi să ofere actualului director, Constantin Istrătescu, posibilitatea de a rămâne în asociaţie, pe o funcţie cu putere, chiar dacă va fi condamnat în dosarul de braconaj ce se află pe rolul Curții de Apel Pitești. Respectivul dosar se află la un pas de pronunţare definitivă de multă vreme, nefiind încă finalizat doar pentru că, în ultimele două săptămâni, magistraţii au fost în grevă. Deci, este de aşteptat ca peste doar câteva zile, să se afle verdictul final şi irevocabil în ce îl priveşte. Numai că, în primă instanţă, domnia sa a fost condamnat, chiar dacă doar cu suspendare, însă în apel sentința ar putea fi cu executare.

Despre dosarul condamnării puteţi citi AICI.

 

Comments

comments