Luni, 19 iunie, Instituția Prefectului – Judeţul Argeș a găzduit o întâlnire a secretarului de stat în Ministerul Energiei, Iulian Robert Tudorache, coordonator al sectorului de petrol și gaze naturale din cadrul ministerului, cu primari din comunele membre ale Filialei Județene Argeș a Asociației Comunelor din România.

În cadrul întâlnirii coordonate de prefectul Emilian Dragnea, primarii au ridicat probleme referitoare la introducerea de gaze în localități și la extinderea celor deja existente. Edilii au solicitat soluții pentru a nu mai exista întreruperi frecvente a energiei electrice și pentru asigurarea unei tensiuni normale în rețea. De asemenea, în cadrul unităților administrativ teritoriale ce dețin parcuri cu panouri fotovoltaice, se dorește compensarea energiei electrice produsă.

Secretarul de stat Robert Tudorache i-a asigurat pe primari de implicare promptă în rezolvarea acestor sesizări și a declarat că se lucrează la modificarea legislației în domeniu pentru a clarifica procedurile de lucru.

Comments

comments