Se întâmplă la Bradu! Nyron Wau, cel care conduce celebra academie de fotbal olandeză Voetbal School Total Control, va antrena copiii din România, timp de trei zile

742 views

Fostul internațional Nyron Wau, cel care conduce celebra academie de fotbal olandeză Voetbal School Total Control, vine la Bradu. Nyron Wau a jucat la celebrul club olandez PSV EINDHOVEN.

În campusul organizat de Clubul Sportiv Real Bradu la Baza Sportivă din localitate, timp de trei zile, (6,7,8 iulie), copiii vor susține 15 ore de antrenament.

Trainingul este destinat copiilor din România cu vârsta cuprinsă între 7 – 16 ani dornici să învețe din tainele fotbalului olandez.

Se va pune accent pe următoarele elemente:
– mișcările de bază – dribling și fente în diferite forme de inițiere integrate în exerciții. – exerciții de tehnică cu finalizare – play-box (diferite forme de exerciții 1contra 1.2contra 2 etc.)
-coordonare
-forța explozivă etc.

Fiecare copil va primi echipament format din jambieri, șort, tricou, minge de fotbal și rucsac marca Voetbalschool Total Control!

La sfârșitul trainingului, copiii vor mai primi o fișă personală, care va cuprinde: tehnică, inteligență, personalitate, viteză, coordonare, agilitate.

Comments

comments