Flatulența în formă continuată. Un bărbat din Slobozia a fost amendat pentru că a tras vânturi pe stradă, chiar sub nasul unui polițist. Omul legii i-a aplicat pe loc o amendă de 1000 de lei, scrie independentonline.ro.

Conform jurnaliştilor de la independentonline.ro, în toamna anului trecut, un cetățean din comuna Săveni-Ialomița a fost sancționat de Poliția Locală a Muncipiului Slobozia pentru… vânturi! Fapta a fost menționată în «actul constatator» și amendată cu suma de 1000 de lei.

Pe 22 octombrie 2016, un poliţist local Vlad Mihai şi un agent de la Rutieră se aflau în misiune pe un bulevard din oraşul Slobozia, unde îi sancţionau pe şoferii care parcau neregulamentar. În gest de “solidaritate” cu cei amendaţi, un cetăţean s-a apropiat de poliţişti şi a început să tragă vânturi. Deranjat de modul în care bărbatul a ales să-l sfideze, polițistul Vlad Mihai i-a aplicat acestuia o amendă de 1000 de lei, cuantumul maxim prevăzut de lege, precizând negru pe alb în actul constatator natura contravenienței.

Omul cu vânturi nu a dorit să semneze procesul verbal de contraventie şi între timp a plecat la muncă în străinătate. Vlad Mihai, polițistul care a aplicat celebra amendă, lucrează în cadrul Poliției Locale Slobozia de aproape doi ani şi chiar dacă şefi săi susţin că a respectat legea acesta s-a ales cu o mustrare.

Comments

comments