Centrul Cultural Mioveni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de inspector de specialitate, gradul II, în cadrul Compartimentului Achiziții Publice.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
posesor certificat de absolvire a cursului de perfecționare specializare în domeniul Achizițiilor Publice (acreditat A.N.C.); vechime în muncă de minimum 1 an pe un post de studii superioare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:
– 29 noiembrie 2019: data limită pentru depunerea dosarelor;
– 09 decembrie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
– 11 decembrie 2019, ora 14.00: proba interviu.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Centrului Cultural Mioveni, str. Înv. Alexandru Popescu, nr.5, Județul Argeș, telefon 0348/445.856, e-mail: centrulculturalmioveni@yahoo.com.

Centrul Cultural Mioveni organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a postului contractual vacant de șofer, treapta I, în cadrul Compartimentului Administrativ.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat,
permis de conducere pentru șofer profesionist valabil pentru autovehicule categoria B și C, vechime în muncă ca șofer de minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:
– 02 decembrie 2019, termenul limită de depunere a dosarelor;
– 10 decembrie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
– 12 decembrie 2019, ora 13.00: proba interviu.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Centrului Cultural Mioveni, str. Înv. Alexandru Popescu, nr.5, Județul Argeș, telefon 0348/445.856.

Comments

comments