Se complică lucrurile. Ionuţ Moşteanu, deputat USR, şi-a anunţat oficial intenţia de a candida la Primăria Piteşti

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, deputatul Ionuţ Moşteanu spune: “Da. Candidez pentru Primăria Pitești”. În această situaţie lucrurile se complică, mai ales după ce USR a câştigat alegerile europarlamentare în Piteşti. Alianţa USR-PLUS a obţinut 20.185 voturi la Piteşti (27,75%), secondată de PSD cu 23,34% (16.982 voturi) şi PNL-19,03% (13.842).

“Da. Candidez pentru Primăria Pitești.

Acum, la 30 ani de la Revoluție, este timpul nostru. A unei noi generații de oameni cinstiti și competenți care au energia, curajul, creativitatea și priceperea să reconstruiască România, să reconstruiască Piteștiul.

Vreau și pot să fiu primarul care câștigă după 30 ani în Pitești în fața PSD, primarul care va transforma orașul nostru într-un centru urban modern, prosper și european. Un oraș din care să nu mai plece resursa noastră cea mai importantă, tinerii inteligenți și creativi, în alte orașe dezvoltate din România și străinătate. Un oraș în care părinții noștri să primească tot confortul pentru o viață liniștită și demnă.
Urmează în curând un proces pentru desemnarea candidatului comun al Alianței USR PLUS și îmi doresc să fiu opțiunea comună.

Chem alături de mine toate forțele anti-PSD care își doresc modernizarea Piteștiului. Este o datorie a forțelor reformiste și o șansă unică pentru transformarea acestui oraș.
Alegerile locale de anul viitor despre asta vor fi: întoarcem pagina și începem un capitol nou pentru Pitești sau mai stăm o tură cu incompetenta și corupția celor care ne-au condus in ultimii 30 ani.
Veniți alături de mine! Împreuna schimbăm Piteștiul” – a scris Moşteanu pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.