Se caută voluntari pentru ZIUA MONDIALĂ A CURĂȚENIEI. Faceţi ARGEȘUL CURAT! Asociația Studențească Ingmed în parteneriat cu Universitatea din Pitești, Asociația Zimbrul Carpatin și A.D.I. Servsal Argeș, organizează sâmbătă, 21 septembrie 2019, proiectul ZIUA MONDIALĂ A CURĂȚENIEI, ARGEȘUL CURAT.

Proiectul se desfășoară sub egida World Cleanup Day prin care, la nivel internațional, vor fi mobilizate milioane de voluntari pentru acțiuni de ecologizare. Acțiunea se bucura de sprijinul autorităților locale: Prefectura Argeș,Consiliul Judetean Arges, Inspectoratul Școlar Judetean Arges, Agenția Națională pentru Protectie a Mediului Argeș, Garda de Mediu Argeș, Jandarmeria Argeș, companii precum Lisa Draxlmaier, Lear Corporation, Dynamic Maintenance Group, Akka Romserv, Plastic Prest SG, Steinel, Haulotte Group.

În Romania, proiectul este coordonat de Let’s Do It, Romania! și își propune să cureţe de gunoaie zone cât mai mari din jurul orașelor, păduri și trasee montane.

Coordonatorul proiectului pentru judeţul Argeş este conf. Univ dr. Claudiu Şuţan, coordonatorul Ingmed. Cei care doresc să se alăture acţiunii sunt aşteptaţi pentru înscriere şi ridicarea materialelor necesare (saci şi mănuşi), precum şi a unor mici suprize dulci oferite de organizatori, la Universitatea din Piteşti, strada Târgu din Vale, în corpul S, sala 025, pnă vineri, ora 16,00.

Punctul de întâlnire pentru grupurile mici sau persoanele interesate care nu au zone alocate dar vor să participe este Rectoratul UPIT, sâmbătă dimineaţă, la ora 9,00. De aici se va pleca în Parcul Ştrand şi zonele învecinate.

Comments

comments