Școala ”Mihai Eminescu” din Pitești și-a lansat platforma online www.scoala11.ro

Şcoala ”Mihai Eminescu” din Piteşti şi-a lansat platforma www.scoala11.ro, un site inedit şi în acelasi timp performant, de unde puteţi afla informaţii complete despre instituţia de învăţământ. Potrivit directorului Marian Haiducu, platforma oferă aspecte diverse din viaţa şcolii, care au drept scop formarea şi consolidarea respectului faţă de educaţia de excelență.

Iată mesajul de ”Bun venit!” adresat celor interesaţi să urmărească parcursul Şcolii ”Mihai Eminescu” şi în mediul online, respectiv pe site-ul www.scoala11.ro:

Directorul Marian Haiducu: “Vă invităm să descoperiți setea de cunoaștere, cultură, creație și educație a elevilor noștri”

“În numele personalului didactic și nedidactic al Şcolii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Piteşti, fosta Școală Generală Nr. 11 Pitești, vă spun „Bun venit!”. Vă mulțumim pentru interesul acordat școlii noastre și sperăm că veți găsi utile informațiile din aceste pagini. Site-ul este o creație tehnică, literară și artistică izvorâtă din spiritul şi sufletul Şcolii Gimnaziale ,,Mihai  Eminescu” Piteşti. Accesându-l, vă invităm să descoperiți setea de cunoaștere, cultură, creație și educație a elevilor noștri, calitatea resursei umane de care dispunem, baza materială în continuă îmbunătățire a instituției noastre, precum și informații de interes educațional pentru toți actorii în domeniu. Veți putea accesa aici, în egală măsură, în timp real, și aspecte legate de viața școlii, derulate la nivelul instituției, în scopul formării şi consolidării respectului pentru educația de excelență. Ne străduim in fiecare zi să fim la cel mai înalt nivel! Ne propunem să mediatizăm aici cât mai multe din experiențele noastre educaționale la nivel local, regional, național şi internațional. Ne dorim ca mesajul în format electronic să ajungă în toate mediile de interes și să propage, ȋn mod constant, un întreg set de valori în măsură să implice promovarea tinerilor,  încurajarea și îndrumarea lor spre educația de calitate”, spune directorul Marian Haiducu pe www.scoala11.ro, în mesajul de întâmpinare.

Platforma www.scoala11.ro oferă informații despre managementul şcolii, personal, comisii metodice, formatori, Asociaţia Părinţilor, publicaţii (Aripi, Arcade, Alpha), Consiliul Elevilor, proiecte şcolare, dar şi fotografii 360 de grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.