Pericol pe drumurile din Argeș! Șoferi beți la volan

730 views

În ultimele 24 de ore, poliţiştii argeșeni au dat 163 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 60.100 de lei, au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 13 permise de conducere şi retras 9 certificate de înmatriculare. De asemenea, mai mulți șoferi au fost prinși beți la volan.

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș l-au depistat pe B.M., de 30 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe str. Calea Drăgășani din Pitești, aflându-se sub influența alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Polițiștii Formațiunii Rutiere Costești l-au depistat pe B.I., de 65 de ani, din comuna Ungheni, care conducea un autoturism pe D.N. 65A, în comuna Buzoiești, aflându-se sub influența alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Poliţiştii Formaţiunii Rutiere Mioveni l-au depistat pe C.M., de 36 de ani, din Mioveni, care conducea o autoutilitară pe raza oraşului Mioveni, aflându-se sub influenţa alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Comments

comments