Fostul mare fotbalist Constantin Schumacher, împreună cu micuţii fotbalişti ai Clubului Sportiv de Fotbal „Constantin Schumacher” au jucat rolul lui Moş Crăciun pentru copiii de la Centru social de zi „Sfinţii Constantin şi Elena” din Piteşti.

Schumacher împreună cu micuţii săi sportivi au mers la Centru şi le-au făcut copiilor nevoiaşi o mică bucurie de sărbători. Aceştia le-au dăruit micuţilor haine, dulciuri şi fructe. Copiii de la Centrul social au fost tare încântaţi de acest gest şi impresionaţi până la lacrimi, mai ales că au primit şi autografe de la fotbalistul Schumacher.

Constantin Schumacher, cel care a organizat întreaga acţiune caritabilă, alături de părinţii micuţilor fotbalişti, ne-a declarat: „Fiecare părinte a încercat să aducă ce a putut de acasă, nişte haine, dulciuri sau îmbrăcăminte nouă. Ba chiar, am mai strâns bani să mergem la încă un centru social din Piteşti să ducem fructe, pamperşi, unde copiii au probleme locomotorii. Prin acest gest, am vrut să-i conştientizez pe elevii mei că sunt şi copii care au alte probleme mult mai importante decât simplele probleme pe care le au ei în viaţa de zi cu zi. Și să înţeleagă că orice lucru contează pentru ei. Şi atunci, copiii pentru care am făcut noi gestul ăsta simplu sau mic să se bucure. Am vrut ca elevii mei să dea aceste mici cadouri personal, deoarece este o acţiune de caritate şi vreau ca ei să înţelelagă acest lucru”.
Unul dintre micuţii fotbalişti, Tudor Frîntu, ne-a spus că este o bucurie să poate ajuta nişte copii la care a aflat că Moş Crăciun nu poate ajunge niciodată.  

Comments

comments