Schimbare drastică a vremii. Temperaturile scad sub normalul acestei perioade. După un weekend cu temperaturi de vară, Administrația Națională de Meteorologie anunță o zi ploiasă, cu vânt și temperaturi scăzute. În următoarele două zile, meteorologii anunță intensificări ale vântului în toate zonele.

La această oră, cerul prezintã înnorãri în sudul ţãrii, unde cu totul izolat se semnaleazã averse de ploaie şi este variabil în rest. Vântul suflã slab şi moderat, cu intensificãri pe crestele Carpaţilor Meridionali şi de Curburã şi local în Muntenia, Moldova şi Dobrogea. La ora 09 se înregistrau valori termice cuprinse între 2 grade la Topliţa şi 14 grade la Bãile Heculane.

Vremea se va rãci şi în jumãtatea de sud a ţãrii, devenind uşor mai rece decât în mod obişnuit la aceastã datã şi va fi apropiatã de normal în rest. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 11 şi 20 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în regiunile sud-vestice, iar în prima parte a zilei şi în cele sudice, unde pe arii restrânse va ploua. În Carpaţii Meridionali, la altitudini mari, se vor semnala precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în zona de munte, precum şi în sud, est şi local în vest.

Astăzi, în București vremea se va rãci accentuat, astfel încât temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 16 grade. Cerul va avea înnorãri mai ales în prima parte a zilei şi trecãtor, la începutul intervalului, va ploua slab. Vântul va sufla în general moderat.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI