Sâmbătă, 31 octombrie, de la ora 20,00, la ceainăria culturală „La Perne”, de pe B-dul 21 Decembrie 1989, Nr. 8, Cluj Napoca va fi prezentată sceneta de teatru social „Lăsaţi-mă să zbor” în cadrul proiectului „Teatru şi Viaţa”.

Evenimentul este o inițiativă a Asociației pentru Dialog Intercultural. Partenerii implicați în proiect sunt: Colegiul Naţional Octav Onicescu, Bucureşti, Liceul Teoretic Bulgar „Hristov Botev”, Bucureşti, Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă”, Curtea de Argeş şi Institului Român pentru Drepturile Omului.
 

„Teatru și Viața” este un proiect de conștientizare a rolului negativ al discriminării prin care  nu numai elevii din grupul ţintă, ci şi publicul larg învaţă cum să ia atitudine împotriva încălcării drepturilor omului prin exercitarea cetăţeniei active. Sceneta de teatru social “Lăsaţi-mă să zbor” este o pledoarie pentru promovarea drepturilor comunităţii LGBT.

În cadrul proiectului „Teatru şi Viața”, un proiect pentru promovare drepturilor omului şi a valorilor democratice, finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România, pe o perioadă de un an, cu suma de 35.804,76 Euro.

Pentru informaţii oficiale despre granturile SSE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org şi www.fondong.fdsc.ro

Comments

comments