Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş informează cu privire la detaşarea salariaţilor în cadrul prestării de servicii transnaţionale pe teritoriul României.

Potrivit ITM Argeş, în judeţul nostru, până la data de 28.10.2015, 10 angajatori din Uniunea Europeană au comunicat un număr de 25 de salariaţi detaşaţi activi la această dată.

„Întreprinderile stabilite într-un stat membru al U.E sau al Spatiului Economic European, care în cadrul prestării de servicii transnaţionale, detaşează pe teritoriul României salariaţi cu care au stabilite raporturi de muncă, au obligaţia de a transmite o comunicare privind detaşarea salariaţilor în limba română inspectoratului teritorial de muncă în a cărui rază urmează să se desfăsoare activitatea, cu minim 5 zile anterior începerii activităţii salariaţilor detaşaţi pe teritoriul României, dar nu mai târziu de prima zi de activitate”, se precizează în comunicatul ITM Argeş.

În judetul Argeş, până la data de 28.10.2015, 10 angajatori din Uniunea Europeană au comunicat un număr de 25 de salariaţi detaşaţi activi la această dată, încadrati la următorii angajatori:
– Envisan NV Belgia SRL Sucursala Piteşti  – 12 salariaţi detaşaţi;
– Mechrom Industry SRL –    4 salariaţi detaşaţi;
– Leoni Wiring Systems Pitești SRL – 2 salariaţi detaşaţi;
– Lisa Draxlmaier Autopart România SRL  – 1 salariat detaşat;
– Slobozia Foodproduction SRL – 1 salariat detaşat;
– Tramet Industry SRL – 1 salariat detaşat;
– Systems Moteurs SRL –  1 salariat detaşat;
– Fontana Pietro Romania SRL -1 salariat detaşat;
– Marca Romania SRL- 1 salariat detaşat;
– Ecoligner SRL -1 salariat detaşat.

Comments

comments