Scandal la PNŢCD Argeş! Candidatura lui Gigi Dinescu la Primăria Piteşti contestată de un coleg de partid: Să-şi vadă lungul nasului…

Preşedintele filialei Argeş a Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat, Gheorghe Dinescu, şi-a anunţat candidatura pentru Primăria Piteşti.

Toate bune şi frumoase, numai că Dinescu este contestat chiar din interiorul propriului partid şi nu de oricine, ci chiar de secretarul general al PNŢCD, Iulian Nicolae.

“€E decizia lui unilaterala. Nu s-a consultat cu nimeni in partid, s-a autopropus, in al doilea rand, nu stiu ce e in capul lui, cred ca se rascoleste in mormant Mihalache, Maniu sau Coposu! Eu nu am sa-l sustin. Cand am revenit in partid, credeam ca putem sa colaboram, sa refacem partidul, dar nu se poate lucra cu el. Am luat decizia de a nu mai activa ca secretar general al PNTCD pana cand Dinescu nu revine asupra acestei tampenii-candidatura la functia de primar al Pitestiului. Trebuie sa-si vada lungul nasului. Din biroul constitut acum 2 luni, au mai ramas 4 persoane, dar si multe alte persoane au plecat din partid, iar altele refuza sa vina in partid. Sa nu creada ca am ceva personal cu el, dar nu are nici o sansa. Nu vreau locul lui si nici nu ma intereseaza. Astept sa vad ce masuri ia domnul presedinte Pavelescu, i-am precizat pozitia mea in scris. Daca accepta aceasta candidatura, inseamna ca si dansul este de acord cu ingroparea, cel putin in Arges, a PNTCD-ului.”€, a scris Iulian Nicolae pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here