La finalul săptămânii trecute, a avut loc Balul Bobocilor de la Universitatea din Piteşti, eveniment organizat cu mare fast, dacă punem la socoteală că invitaţi pentru a întreţine atmosfera au fost Puya, Alyanna Lu şi Alex Velea.

Clubul Vip Room care a găzduit evenimentul a părut chiar neîncăpător pentru tinerii studenţi care s-au îngrămădit să participe la evenimentul anului, organizat de universitate.

Însă, chiar dacă organizatorii s-au chinuit ca totul să fie perfect, balul nu a fost lipsit de incidente care au stârnit multă repulsie din partea celor prezenţi. Iar momentele extrem de jenante au avut loc chiar la finalul mult-aşteptatului concurs de Miss şi Mister Boboc, mai exact atunci când au fost anunţaţi câştigătorii. După probele trecute cu bine de cele zece domnişoare candidate la titlul de Miss şi de cei opt tineri care îşi doreau cu ardoare să devină Mister Universitatea Piteşti, gafele au venit chiar din partea unor membri din cadrul juriului care, din câte se pare, au greşit intenţionat diplomele acordate câştigătorilor. Astfel că, atunci când a sosit momentul ce i-a ţinut cu sufletul la gură pe concurenţi, juriul a încurcat borcanele, anunţând iniţial doi câştigători la titlurile de Miss şi Mister ca, ulterior, să revină cu o rectificare, motivând că diplomele au fost scrise greşit. „Staţi! Staţi aşa! Se pare că diplomele au fost scrise greşit, nu asta a fost alegerea noastră!”, a afirmat cineva din juriu, după care diplomele deja atribuite au fost luate de la primii nominalizaţi şi acordate celor aflaţi pe lista rectificată. Într-un final, titlul de Miss Boboc Universitatea Piteşti a fost acordat unei studente la Facultatea de Drept, iar titlul de Mister i-a revenit unui proaspăt student la Facultatea de Ştiinţe Economice.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI