Eleganţa şi rafinamentul mobilierului clasic nu pot fi egalate, se ştie! Evident, există foarte multe variante de mobilier, contemporan, modern, minimalist, de concept, de designer, însă indiferent de cât de atractive pot fi aceste tipuri de mobilier, parcă ceva ne îndeamnă să ne întoarcem în trecut, atunci când lucrurile erau simple, frumoase şi cu forme călduroase. Aşa este cazul şi când vine vorba despre linia de mobilă ARDUDANA ce o puteţi regăsi doar în COMPLEX SLAVA. Puteţi să o admiraţi în toată splendoarea în  showroom-ul nostru Calea Câmpulung, nr. 1D sau pe site.

Mobila ARDUDANA vorbeşte despre epocă, artă, rafinament şi naturaleţe, exuberanţă şi eleganţă în acelaşi timp. Fiecare articol de mobilier este gândit, conceput şi executat în mod special, iar genul acesta de mobilă creează o întreagă atmosferă oricărei camere. Stilul abordat în mobila ARDUDANA este unul desprins din perioada anilor 1850 – 1970 fiind interpretat si implementat intr-o manieră perfectă pentru a se potrivi în contextul dinamic al zilelor noastre.

Desig-nul pieselor include elemente din perioada Baroc dar şi din stilul Rococo, cunoscut ca şi Baroc târziu,  ce se regăseşte şi în pictură şi sculptură sau arhitectură. Amprentă caracteristică, mobilierul în stil Rococo are suprafeţele acoperite cu aur sau foiţă aurie, detalii minuţios sculptate în lemn şi elemente de tapiserie. Materialele de cea mai înaltă calitate şi rafinament fac din mobila ARDUDANA o alegere perfectă pentru o locuință decorată într-un stil personal, la cele mai înalte standarde.

Comments

comments