Evadare din real într-o poveste magică sau de ce nu, o experienţă… cu susul în jos!

Dacă vreţi să încercaţi şi altceva decât jocurile on-line pe computer sau socializarea virtuală, jocurile de evadare vă dau posibilitatea de a vă distra inteligent şi de a petrece timp real cu prietenii.

HINT Escape Rooms, cea mai nouă locaţie de gen din Piteşti, aduce în oraş cele mai bune camere listate în Top 10 Escape Central Bucureşti! Cu un decor pe măsură, indicii pentru oameni isteţi şi o atmosferă cu adevărat specială!

În camera de evadare Cabin in the Woods, jocul se desfăşoară întocmai după cum spune şi povestea, adică o parte a echipei este blocată în cabană, restul va trebui să descoperiţi chiar voi…

Pe fanii Harry Potter, în Camera Secretelor îi aşteaptă baghetele magice şi poțiunile minune, atmosfera întunecată şi multe mistere…

Sau, de ce nu, puteţi încerca experienţa unei ore petrecute… cu susul în jos. În Upside Down miracolul s-a produs, e treaba ta să înţelegi cum! Aveţi 60 de minute pentru a descoperi indiciile de evadare către lumea reală.

„Noi vrem ca tu să te distrezi deştept, aşa că venim în sprijinul tău şi a găştii tale! Găseşti oferte personalizate pe site şi venim cu ceva nou şi pentru corporaţii, un concept nou, de teambuilding urban.
Accepţi provocarea?” este mesajul găştii de la HINT ESCAPE ROOMS pentru fanii jocului.

Detalii şi rezervări pe site.

Comments

comments