Sandero Stepway i-a uimit pe jurnaliştii francezi: uşor de condus, cu o motorizare corectă, are mult bun gust şi oferă multe pentru preţul său

Ziariştii de la publicaţia franceză Caradisiac au avut ocazia de a testa noul Sandero Stepway 0,9 TCe şi, profund impresionaţi, nu s-au putut abţine să nu laude autoturismul produs la Mioveni.

 

„Reţeta succesului Dacia este simplu de descifrat: propune autoturisme moderne la preţuri rezonabile. Această misiune este îndeplinită perfect de Sandero Stepway, care, cu a sa caroserie supraînălţată, bare transversale şi alte trucuri stilistice seamănă cu un veritabil SUV mic, o clasă de autoturisme care va cuprinde în curând un sfert din totalul vânzărilor auto din Europa. Este o maşină bună la un preţ corect, cu atât mai mult cu cât modelul testat de noi, versiunea Prestige, dispune de o gamă variată de dotari opţionale, cum ar fi climatizare automată, sistem de navigaţie prin intermediul unui mare ecran tactil, cruise control şi limitator de viteză, senzori de parcare în spate sau geamuri şi oglinzi electrice. La un preţ de 12.600 de euro, e foarte greu să găseşti ceva mai bun” au scris jurnaliştii francezi.

Pe piaţa franceză, Sandero Stepway nu are rival la nivelul său de preţ. Citroen C4 Cactus, care este puţin mai spaţios, are un preţ de pornire de 15.200 de euro, cu un nivel de echipare inferior iar Volkswagen Cross Polo pleacă de la un preţ minim de 17.200 de euro, iar pentru motorul de 90 de cai putere ajunge la cel putin 18.120 de euro, cu 44% mai mult decât Sandero. Dacia Sandero Stepway 0.9 TCe are un preţ de bază de 11.100 de euro, în timp ce versiunea Prestige, cea testată de Caradisiac, costă 12.600 de euro.

„Analizand obiectiv, Sandero Stepway reprezintă o ofertă imbatabilă: bine echipat în versiunea Prestige, uşor de condus, cu o motorizare corectă, are mult bun gust şi oferă multe pentru preţul său” este concluzia finală a jurnaliştilor auto din Franţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here