Sâmbătă, 22 noiembrie, Piteşti Mall aduce în incinta centrului comercial magia sărbătorilor, cu noi decoraţiuni spectaculoase, sute de mii de lumini, o nouă campanie cu premii senzaţionale pentru clienţii fideli, două zile de megareduceri şi un superconcert Smiley.

Aprinderea luminilor de Crăciun este de departe cel mai spectaculos eveniment din calendarul Piteşti Mall. În fiecare an, la sfârşitul lunii noiembrie, centrul comercial piteştean se transformă într-un tărâm de poveste, oferind clienţilor o feerie de culori şi un adevărat spectacol de lumini. Şi pentru că sărbătorile de iarnă reprezintă perioada în care dăruim celor dragi cadourile visate, magazinele din incinta Piteşti Mall îşi aşteaptă clienţii cu oferte de nerefuzat, promoţii şi discounturi special pregătite pentru ca sacul Moşului să fie cât mai plin.

Piteşti Mall se transformă într-un tărâm de poveste

Sâmbătă, 22 noiembrie, Piteşti Mall dă startul sezonului 2014 al sărbătorilor de iarnă şi îşi întâmpină clienţii cu decoraţiuni fabuloase şi sute de mii de lumini care îi vor încânta pe copii, dar şi pe părinţi şi bunici. În aşteptarea lui Moş Crăciun, care va fi invitatul special al centrului comercial pe toată durata sărbătorilor de iarnă, cei mici se vor putea bucura de prezenţa personajelor de basm din standurile cu decoraţiuni pregătite de reprezentanţii Piteşti Mall pentru acest sfârşit de an, printre care Calea Lactee şi steluţe cu ursuleţi de pluş, dar şi un balon dirijabil de dimensiuni impresionante de care va fi agăţată sania lui Moş Crăciun. Atracţia va fi însă sceneta amenajată la parterul Piteşti Mall, amplasată lângă imensul brad de Crăciun. Zâna Gheţii şi urşi polari animaţi, înconjuraţi de un décor plin de zăpadă îi vor întâmpina pe cei mici. Familiile se vor putea urca în sania Moşului trasă de reni, element creat în marime naturală, numai bun pentru o fotografie care să rămână amintire.

Smiley aprinde luminile de Crăciun sâmbăta aceasta

Piteşti Mall deschide sacul cu cadouri al moşului şi oferă în dar clienţilor fideli, ca în fiecare prag de iarnă, un superconcert cu unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti. Sâmbătă, începând cu ora 18.30, este aşteptat să concerteze Smiley, care revine pe scena mallului pentru a dărui piteştenilor cele mai frumoase melodii ale sale.

Premii de aur oferite de Piteşti Mall clienţilor săi

Tot sâmbătă, 22 noiembrie, Piteşti Mall dă startul cumpărăturilor în campania „Sărbători cu premii de aur”, răsplătindu-şi astfel clienţii fideli cu premii constând în cumpărături gratuite timp de 1 an în magazinele din incinta centrului comercial participante la campanie, în limita a 1000 de lei pe lună. Mai mult, Piteşti Mall oferă clienţilor săi şansa de a câştiga unul din cele 15 lingouri de aur, de 10 grame fiecare, puse la bătaie la tombola iernii. Pentru a intra în cursa fabuloaselor premii, clienţii centrului comercial trebuie să acumuleze bonuri de minimum 100 lei şi să meargă la biroul de informaţii pentru a se înscrie. Campania se desfăşoară în perioada 22 noiembrie 2014 – 10 ianuarie 2015.

Sărbătorile încep cu două zile de magareduceri

Şi asta nu e tot! Piteştenii au încă două motive de bucurie, pentru că Piteşti Mall va organiza Black Friday de două ori, pe 21 şi 28 noiembrie 2014. Clienţii sunt aşteptaţi să se bucure de reduceri în magazinele lor preferate, putând afla mai multe detalii despre promoţiile magazinelor de pe pagina de Facebook a centrului comercial, www.facebook.com/pitestimall si de pe site-ul www.pitesti-mall.ro. Startul reducerilor se va da în cele două zile la ora 10.00.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI