Salvatorii de la ISU Bucureşti-Ilfov, campioni mondiali la acordarea de prim-ajutor avansat

„Locul 1 mondial pe acordarea primului ajutor avansat în traumă, scenariu complex, și locul  1 mondial pe acordarea primului ajutor avansat per ansamblu, obținute de echipa de pompieri din București-ISUBIF, în cadrul competiției mondiale de descarcerare și prim-ajutor la Luxembourg! Felicitări, băieți! Suntem mândri de voi!” a anunțat dr. Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

Echipa de prim-ajutor a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București – Ilfov, a triumfat la competiția World Rescue Challenge 2022, desfășurată în Luxemburg. S
„Recunoștința este tot ceea ce echipa noastră merită pentru toată munca lor uimitoare, precum și pentru efortul remarcabil pe care l-au depus de-a lungul timpului”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, cinci echipe din cadrul ISU Mureş, ISU Bucureşti-Ilfov, ISU Dâmboviţa şi ISU Vâlcea au concurat, în Luxemburg, alături de cele mai bune echipe de pompieri și paramedici din alte 15 țări.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.