Astăzi dimineaţă, mai mulţi salvatori montani și colegele de la birou S.P.J Salvamont Argeș au donat sânge pentru SAVU LAURA, o tânără ce are nevoie de ajutorul nostru, în urma unui accident la schi.

„€Este un gest care nu vă costă nimic, dar care, pentru cei ce au nevoie urgentă de sânge, înseamnă viață. Îmi doresc ca tot mai mulți dintre noi să realizăm miracolul pe care îl putem face doar conștientizând acest lucru, învingând “teama” și mergând la Centrul de Transfuzii. Donarea de sânge poate salva vieţi, și nu doar una singură! Ceea ce se ştie mai puţin este că din sângele donat o singură dată pot fi ajutate până la trei persoane. În plus, există beneficii şi pentru donator, deoarece persoanele care donează sânge regulat prezintă un risc mai scăzut de infarct şi accident vascular cerebral. Ca atare, indiferent care este mobilul care vă determină să faceți acest gest, faceți-l!” a explicat Cristian Toma, administratorul Salvamont Argeş

„€LAURA, noi salvatorii montani din Argeș îți dorim sănătate și ne rugăm Bunului Dumnezeu să fie alături de tine! Doamne ajută!” este mesajul salvamontiştilor pentru tânăra studentă aflată pe patul de spital.

Comments

comments