„Salon Luxuraa” din Piteşti, un centru de înfrumuseţare complet

Remodelare şi îngrijire corporală şi facială, tunsori şi styling, plus consiliere gratuită  la orice oră în ce priveşte coafura, manechiură şi pedichiură, bronz artificial, toate la un loc, doar la „Salon Luxuraa” din Piteşti, situat pe strada Smeurei nr.1, lângă fosta Baie Comunală! La „Salon Luxuraa” puteţi beneficia de toate aceste servicii la pachet, având preţuri accesibile şi foarte atractive. Pe lângă cea mai nouă tehnică în domeniu, la „Salonul Luxuraa” beneficiaţi mai ales de o grijă deosebită a specialiştilor faţă de clienţi şi de talentul lor în domeniul îngrijirii personale. Doamnele care doresc să îşi remodeleze silueta au la dispoziţie la „Luxuraa” cea mai nouă tehnică în domeniu, capsula cu infraroşu Souplesse, care ajută la eliminarea centimetrilor şi a kilogramelor în plus, şi aparatul de electrostimulare Professional 24 Pads ce  permite slăbirea ultrarapidă şi topirea grăsimii în exces. Efectele sunt vizibile imediat: piele mai fermă, musculatură tonifiată, rezultate în procesele de eliminare a celulitei şi remodelare a anumitor zone ale corpului, în funcţie de dorinţa clientelor.
De asemenea, la „Luxuraa” puteţi încerca ultrasunetele şi masajul corporal cu vaccum, precum şi masajul anticelulitic, iar pentru o piele impecabilă, vă stau la dispoziţie aparatele de bronz artificial de ultimă generaţie.

Consiliere gratuită, prin telefon, oferită la orice oră clientelor „Luxuraa”

În ceea ce priveşte preţurile, pachetele promoţionale sunt extrem de atractive: un abonament de 10 şedinţe, plus 3 bonus, la extrectrostimulare costă doar 250 de lei, în timp ce masajul anticelulitic sau cu vacuum costă doar 27 de lei şedinţa, iar la un tratament facial de 100 de lei clientele primesc gratuit o şedinţă de ultrasunete faciale.
Pe latura de coafură şi styling, Alex, specialistul „Luxuraa”, absolvent al cursurilor Wella, vine cu o ofertă inedită, unică în peisajul de gen argeşean: consilierea gratuită a clientelor în ceea ce priveşte întreţinerea coafurii executate în salon. „De regulă, după ce pleacă de la stilist, clientele sunt nevoite să se descurce singure în a-şi întreţine coafura astfel obţinută. Eu însă am telefonul deschis permanent şi oricine mă poate suna pentru un sfat sau dacă are vreo problemă ori nu ştie cum să îşi aranjeze părul într-un anumit moment al zilei sau pentru un eveniment neprevăzut. Unii stilişti nu vor să dea astfel de sfaturi la telefon, din teamă că îşi vor pierde clientela, care nu va mai veni la salon să se aranjeze, ci o va face singură acasă dacă îi explici cum. Dimpotrivă, noi aşa ne-am fidelizat clientele, care continuă să vină pentru că oferim calitate în tot ceea ce facem”.

Manichiură în toate stilurile

La salon, clientele au posibilitatea de a alege între stiliştii cu experienţă, de minimum 5 ani, şi începătorii  ce lucrează de doar un an, dar numai sub stricta supravegere a lui Alex Șomondroiu. Calitatea nu diferă însă, ci doar preţurile: la primii, o tunsoare pentru băieţi costă 35 de lei, iar pentru fete – 50, în timp ce la ucenicii lor aceleaşi servicii costă 15 respectiv 25 de lei.
Cu toţii însă pot executa, la cerere, coafuri pentru evenimente speciale şi tunsori moderne atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi, dar şi machiaj profesionist pentru doamne. De asemenea, clientele salonului pot să îşi facă aici şi manechiura, în absolut toate stilurile: clasică sau cu gel, cu ojă permanentă sau normală, în modele clasice sau din ultimele trenduri în materie de îngrijirea unghiilor. La „Luxuraa”, manechiura clasică costă 22 de lei, extensiile de unghii – 110, iar întreţinerea manechiurii – 60 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.