S-a tras cortina și peste Festivalul ROCK’N RIDE MIOVENI, ediția a IV-A

S-a tras cortina peste cea de-a patra ediție a Rock’N Ride Mioveni. Conceput din dragostea pentru muzică și adrenalina pe două roți, drept un eveniment dedicat comunității moto, Rock’N Ride Mioveni reprezintă o pauză de la rutina cotidiană și aglomerația urbană, o evadare în natură, alături de prietenii care împărtășesc aceeași pasiune comună, MOTOARELE.

Expoziția moto din centrul orașului a atras o mulțime de vizitatori și de împătimiți ai spiritului de aventurier pe două roți, evenimentul continuând în parada către zona de picnic Făget unde au avut loc demonstrații de îndemânare și concursuri tematice.

La marginea pădurii Făget, serile calde de iunie au fost electrizate de trupele Myst, 7 Tears Ago, Rana, Fără Vise, Ultimul tren, Altar și Trooper.

„Mulțumim tuturor participanților, pentru energia degajată, pentru responsabilitatea de care au dat dovadă și pentru atmosfera creată. Mulțumim partenerilor noștri, Storm Riders RC Mioveni pentru implicare, sponsorilor și tuturor celor care au contribuit la reușita acestui eveniment. Ne întâlnim și în 2024 la ediția numărul 5!” este mesajjul organizatorilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.