Bilete de tratament balnear disponibile la Casa de Pensii Argeș

Casa Județeană de Pensii Argeș anunță că pentru seria 9 din acest an, cu date de plecare în perioada 09 – 12 iulie 2023, i-au fost repartizate 237 de bilete de tratament balnear în stațiunile 1 Mai, Amara, Buziaș, Căciulata, Călimanești, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Mangalia, Moneasa, Neptun, Olănești, Pucioasa, Sângeorz, Slănic Moldova, Slănic Prahova, Sovata și Techirghiol.

Repartiția poate fi consultata si pe site-ul instituției www.cjparges.ro

Au rămas bilete pentru care nu au fost solicitări în stațiunile Ocna Șugatag, Turda, Târgu Ocna.

Eliberarea biletelor se face pana în data de 30 iunie 2023, conform planificării ce este anunțată telefonic fiecărui beneficiar.

Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii mai/iunie 2023 (original sau copie) și xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Plata contributiei individuale se poate face numerar sau cu cardul la ghișeul bilete de tratament balnear

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.